KamiQsia Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witam, Mam pytanie;: Jak zapisać gre żebym mogła ja wysłać komuś kto nie posiada Game Makera a żeby mógł w nią zagrać?? I jeszcze jedno jk moge zmienic tytul, gdy gra sie otwiera w oknie, to ten tytul okna jak moge zmienic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Po pierwsze, opcja szukaj na forum. Po drugie, jesli nie znajdziesz tego no forum, to jeszcze raz użyj opcji szukaj i powtarzaj do skutku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zwłaszcza, że pierwsze było już w tym tygodniu. Chyba dodam do FAQ. Edit: Dodałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 3 takie pytanie w tym tygodniu na forum i 4 licząc z komentarzami na stronie ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 :boxed: File>Create executable> :boxed: pierw sie zapoznaje z interfejsem ... zawsze tak robie jak mam nowy program patrze co jest w Files,edit,itp. ! :boxed: :) Tacy ktorzy nie uzywaja opcji szukaj mnie wkuzają dlatego zamieszczam ten link : OPCJA SZUKAJ !! OPCJA SZUKAJ !! OPCJA SZUKAJ !! to jest BK'owe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol2: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiQsia Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie no nowa dziewczyna przyszła na foruma Wy odrazu tak ją besztacie, chyba widać że jestem t pierwszy raz! PS; gdzie znjde FAQ? PS PS; Ty myslisz ze ja niby nie szukalam w File, Edit?? Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez KamiQsia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Dziewczyna nie dziewczyna, w końcu chcecie równouprawnienia więc macie ^^ . Co do FAQ: https://gmclan.org/index.php?czytajart=7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Nie no nowa dziewczyna przyszła na foruma Wy odrazu tak ją besztacie, chyba widać że jestem t pierwszy raz! PS; gdzie znjde FAQ? No właśnie! Szacunek dla kobiet! xD FAQ edit: marmot, a kysz! Ułamki sekund :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiQsia Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Nie no, dzięki wszsystkim ;)(: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Pojawiła się kobieta, a ci napaleńcy od razu się rzucili. :D Tak samo było z Jendzą. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 ciekawi mnie co za gre zrobiła dziewczyna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi