ALT Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Jak "zaczepić" się o zmienne w danym procesie i je edytować? To znaczy że w procesie "gra.exe" mam zmienną zycie, i jak się do niej podczepić i zmienić jej wartość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zobacz Cheat Engine. >>LINK<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Wowo, jak tak patrze na te pliki to nie mogę znaleść to czego szukam, czyli tego podczepiania się pod zmienne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Po kompilacji programu, zmienne nie mają nazw(znaczy nie takie jakie je nadałeś w kodzie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Cheat Engine przeszukuje proces i zwraca adresy zmiennych w pamięci. Wowo, jak tak patrze na te pliki to nie mogę znaleść to czego szukam DOWNLOAD Cheat Engine 6.2 Pierwszy link na stronce Download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Chodzi że jak patrze w pliki source które pobrałem to nie mogę ogarnąć co do czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 to znaczy, że za głupi na to jesteś i powinieneś dojrzeć do tego. nikt CI nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Prześledź sobie program od funkcji main i zrozumiesz chociaż trochę. Zrozumienie kodu dużego projektu nie jest łatwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi