PsichiX Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witam! Przerobiłem radykalnie demo i oto przed wami pełna wersja gry Ściągajcie i oceniajcie LINK. Zachęcam też do odwiedzania mojej stronki i zobaczenia reszty moich produkcji www.PsichiX.yoyo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Hej, tyle roboty i żadnych komentarzy?? No to sie zawiodłem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Dla mnie ta gra jest "dziwna" może dlatego że już sam początek jest dziwny stałem w miejscu prubóje wszystko ogarnąć a tu do jakiegoś "bunkra" wchodzi, grałem chwile dłużej bym nie wytrzmał, bohater za szybko chodzi jak spotkałem się z pierwszym wrogiem to w mgnieniu oka umarłem :hitler:. Powstrzymam się od oceny bo poprostu nie lubie tego typu gry, wykonanie nie dobre, tryby sterowania skopane, nie wiem czy był sens wstawiania ich, mogłeś zrobić jedno uniwersalne sterowanie, albo co jest trudniejsze możliwość ustawiania własnego sterowania :paperbag3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Ech to nie jest arcydzieło. Dodaj więcej żyć. Zrobiłeś ładne menu. Sterowanie jest DO BANI. ocena: grywalność i sterowanie-35(dobrze że jest) bajery-60 muzyka-90 grafika-60 kampania i tryby gry-60 305 na 500 ocena 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Lol fajna skala ocen :P Co mi sie w tej grze nie podoba: caly czas tlo zmienia sie za bohaterem! Nie mozna normalnie chodzic bo ciagle wszystko staje sie czarne (to co jest za bohatrem0 A wiec moja ocena : 4/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LadyOfCośtam Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Fabula fajna :thumbsup: ale wkurzalo mnie to ze jak sie chodzi to sie tło caly czas zmienia na czarne :( po chwili mnie oczy bolaly a pozniej jak spotkalam piewrszego wroga to tylko zdazylam wejsc a on odrazu zaczol szczelac i mnie zabil :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 @Offtop: Tak kolejna gmclanowiczka!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LadyOfCośtam Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 blackmaul a jak B) jak chlopaki moga to dlaczego my dziewczyny nie mozemy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 No pewnie :P Tylko jestes chyba czwarta dziewczyna na ponad 1,330 userów :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LadyOfCośtam Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Musza bydz te pierwsze dziewczyny :kicking: a teraz powiedz czy ci sie podobala gra ? ale z tego co widze w twoim komenatrzu to nie zbyt bardzo :hmmm: mi fabula sie podobala ale reszta wykonania troche kiepska :play_ball: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Wracajac do gry, moge powiedziec ze byla calkiem dobra gdyby nie znikajace tlo za bohaterem i gdyby bohater byl w stanie wytrzymac wiecej niz jedna kulke xD @Down: Wiem, to jest rozwiniecie mojej opini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LadyOfCośtam Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 PsichiX wlasnie gralam w HeavyBullet i nawet fajny do tad jak sie zabije 2 gosci a pozniej wyskakuje ok.5 nie wiem nie liczylam :online2long: blackmaul ja juz napisalam co sadze o grze :angel_not: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi