DjMacko Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Cześc Wszystki właśnie robie grę i chcę że jak podejde do wroga to bedzie do mnie strzelał i mnie gonił Proszę was o pomoc bo chciałbym tą gre zrobić :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 zeby cie gonil mozesz wykorzystac to code: move_towards_point(obj_player.x,obj_player.y,3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjMacko Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Micanser co zrobić zeby do mnie strzelał :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Po pierwsze użyć opcji szukaj na forum. Po drugie jesli nic nie znajdziesz to użyj opcji szukaj na forum jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Wpisz w objekcie wroga w create: instance_create(x+0,y+0,pocisk); A to wpisz w pocisku create: move_towards_point(player.x,player.y,13); Zrób to wszystko żeby strzelał(chyba działa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Wpisz w objekcie wroga w create: instance_create(x+0,y+0,pocisk); A to wpisz w pocisku create: move_towards_point(player.x,player.y,13); Zrób to wszystko żeby strzelał(chyba działa) Nie potrzebne jest x+0 i y+0 bo to tylko pamięć marnuje. Wystarczy samo x lub y. Edit: 200 post !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobik Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Używając tych code muj wrug wystrzeliwuje wemnie tylko jeden nabuj! jak zrobić aby wystrzeliwywał ich więcej. A i muj wrug niepodąża za mną mimo iż wpisałem mu w create move_towards_point(player.x,player.y,13); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 move_towards_point(player.x,player.y,13); to chyba powinno być w step. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 @UP Powinno powinno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjMacko Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Hobik zrób sobie własny temat ,albo lepiej kup sobie książe do nauki ortografii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi