LolikZabijaka Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Cześć, ostatnio natchnęło mnie żeby pograć se w Tibię :D Chciałem postawić otsa, ale silniki pod 8.6 są strasznie zawiłe, mam swoją mapę, nie wiem jak ustalić temple AccManagera, jak dodać temple miast i nawet nie wiem jak wejść na GMa, generalnie nie wiem nic, czy ktoś z Was zna się może na tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 http://www.tibia102.pun.pl/silniki-3.html ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 nie wiem jak ustalić temple - Chyba w config.lua się ustawia w nowych OTS, ale nie wiem AccManagera - 1/1 jak dodać temple miast - Chyba w Mapeditor i nawet nie wiem jak wejść na GMa - Zobacz w katalogu players, ewentualnie zmodyfikuj czyiś profil Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 to jest robione w mysql Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Temple będzie takie jak ustawisz w charze accmakera. Co do temple miast to specjalne skrypty w lua Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi