MarioGteen Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Witam, otóż mam pytanie dotyczące przykładu: Inventory diablo 2. gdzie mogę zmienić dawane bonusy w itemie, lub napisy dotyczące najeżdżaniu myszką na item? gdzie mogę ustawić iż dane bonusy będą mi się dodawać do moich wymyślonych statystyk. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Dodawanie bonusów do statystyk musisz sam napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioGteen Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 dobrze, tylko że w tym przykładzie nie wiem gdzie zmienić nazwy bonusu! one są w skryptach. i nie wiem gdzie. nie ma tego nigdzie w evencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Skrypt item_create, masz tam wszystko opisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioGteen Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi