karolo320 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 otoz nagrywam sobie gitare do .wave programem GoldWave i chcialbym jej nadac jakies piekne efekty, znacie jakies programy do takich cosiów? szukalem juz dosc dlugo, ale albo nie dziala albo nie wiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Powiem ci szczerze, że najlepsze efekty uzyskasz kupując efekt zewnętrzny;p a jeśli chodzi o software to nie wie, najlepiej żebyś załatwił sobie całą cyfrową stację roboczą obróki dźwięku ( DAW ) na przykład Pro Tools, Samplitude, Reason, Magix Music Maker i inne. Efekty gitarowe są we wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 A jakis program za darmo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Mam z nie wiem skąd na swoim netbooku efektor Fendera. Na 100% znajdziesz coś dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Ty, ale z tego co czytam na wikipedii to ten GoldWave ma wbudowane efekty jakieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Ma wbudowane, ale to są tylko takie jak zmiana tonacji albo cos innego. Ja szukam takiego co dodalo by trochce mocy w tym co nagrywam = jakis middle trebble gain albo cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 a equalizer tam chyba jest? To możesz middle trebble podbić, ale teraz sam nie wiem czy to dobrze wyjdzie. A jak overdrive nie ma to kiepsko z wyposażeniem w tym Goldwave ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Overdrive to idzie "zasymulować" nawet w rejestratorze dźwięku Windowsowym (tym starym ofc, bo ten z 7 to jest nie wiadomo co) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Możesz podłączyć gitare do kompa i symulować efekty na FXBOX'ie. Jakość średnia, ale jak masz dobry sprzęt to powinno dać rade. Jak to nagrać potem to już nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi