BanDa Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Siema. Mam komputer stacjonarny na którym jest windows XP i laptop na którym jest win7. Posiadam modem Play i chce poprzez kabel LAN rj-45 podłączyć je do siebie i w żeby komputer udostępniał internet drugiemu. Wytłumaczy ktoś, jak to zrobić ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Właściwości Moich miejsc sieciowych -> Konfiguruj sieć w domu lub małej firmie -> skonfiguruj tak jak ci pasuje, ważne jest ustawić taką samą nazwę grupy roboczej w obu komputerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 No właśnie konfigurowałem i mi nie wyszło :( Nie wiem dokladnie co robić :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Poszukaj coś o połączeniu mostkowym, tak aby połączenie modemu udostępnić kablem przez kartę sieciową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi