Xedom Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Hej. Potrzebuję (w GM8.1) odtworzyć 2 dźwięki na raz. Jeden z nich jest w formacie MP3, a drugi mogę skonwertować na jakikolwiek format*. Wiem, że nie odtworzę 2xMP3 na raz, ale może jakaś inna kombinacja zadziała? Próbowałem WMA, ale chyba nic z tego. *chodzi o to, że te MP3 to jest dokładnie 100 dwusekundowych dźwięków - konwertowanie ich i ponowne wrzucanie zajmie lata :/ Z góry dzięki, Xedom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Użyj jakiegoś dll'a do dźwięków np soundx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 @up A skąd mógłbym pobrać to rozszerzenie. Wiem, "google nie gryzie", ale naprawdę nie mogę tego znaleźć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Jest w zakładce dodatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi