PolskiFrancuz Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dziś zaisntalowałem Office 2010 Professional Plus. I mam problem, nie wiem czy to normalne, czy coś źle zainstalowałem :DD Przed uruchomieiem czego kolwiek np: word-a wyskakuje: http://zapodaj.net/ec5dcffc1dd5.png.html @E a potem się włącza dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Na jednym forum znalazłem: dodanie użytkownika do grupy administratorzy maszyny rozwiązuje problem A wie ktoś jak to zrobić? W office wogóle się gubie to menu jest do d*** :/ @E: Jak pogrzebałem w plikach office znalazłem: POWERPNT.EXE, otwiera powerpointa bez tego komunikatu, z resztą się tK nieda. A z paska power point i tak źle się włącza :/ Po wpisaniu jakiegokolwiek znaku PP się wyłącza/blokuje a ze start nie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi