PsichiX Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Oto mój pierwszy program. Wiem że tego w necie jest sporo, ale ten programik ma kilka funkcji, jakich inne tego typu programy mogą nie mieć. Link: XUC Zachęcam do ściągania i wypowiadania się ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zdecydowanie najlepszy program tego typu, jaki publikowano na gmclanie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Masz duży potencjał PsychiX. Popracuj teraz nad sferą graficzną gier/programów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Gdy ustawiałem kolory zrobił się błąd coś tam o real, tylko za szybko kliknąłem abort 8| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Może wpisałeś liczby ze złego zakresu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Niedługo ulepsze program i następna wersja niepowinna mieć błędów z zakresem liczb. Jeśli jednak jest coś jeszcze, co mógł bym dopracować, to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 AAaa! Coś mnie trafia z ustawianiem tych kolorów. Nie mogą to być suwaki ew. pola edit? To samo z wyborem pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Obiecuje, ze to dopracuje, tylko ze jesli ty lub ktoś inny wie jak dodać pola edit to prosił bym o jakiś przykład, np. kod :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Jest na tym forum przykład suwaków do zmiany koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 wiem, chyba mój :P . ale co z polami edit?? jest jakiś przykład z polami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ofiara banalnego pomysłu,zostałem zdołowany doszczędnie... good work ,tylko porób lepiej suwaki ,bo wpisywanie liczby naprawde wkurza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi