bot Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 mam pytanko jak zrobić by np. gdy oberwierz to rzeby joystickczzy pad wibrował czy dasie to zrobić w gm 6.0,6.1 :helpsmilie: zakol morze ty wiesz???? tymon a morze ty wiesz???? A może morze? Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Nie ma czegoś takiego w GM. Możesz oczywiście poszukać DLLa. EDIT Nie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 auć poszukasz ze mną?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A sam ni umie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 "morze" :P /* http://www.bykom-stop.avx.pl/jakpisac.html */ Poszukaj: TU LUB TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zobacz to: http://forums.gamemaker.nl/lofiversion/index.php/t85986.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 ??? Nie zrozumiałem nic z tamtego (no trochę). Możesz wytłumaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 w gm nie jest to mozliwe :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Fire, na serio? Zobacz ten link co dałem powyżej xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi