bot Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 jak w temacie co mam zrobić by jak gość odwrucisię bokiem to rzebym niewidział tylko przodu alebok prosze o pomoc :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opcja szukaj sie kłania masa takich tematów była :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Po pierwsze, najpierw naucz się robić dobrze gry 2d. Po drugie, pokombinuj z direction. Po trzecie, naucz się bardziej zrozumiale pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 :lol: 2 wymiar jest banalnie łatwy :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Skoro 2d jest tak banalne, to z 3d też nie powineneś mieć problemów, mówie, pokombinuj z direction gracza i direction tego drugiego gostka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 nie oto mi hodzi. comam tam wpisać za kod by zrobić gościa z 4 stron co morze mam wpisać zrub mi 3 wymiar kościa <_< <_< <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zajrzyj do helpa! Ew. użyj trybu 3D w GM :jezor: edit: Jak chcesz aby wszystko robić za ciebie, to nie wróże dalekiej przyszłości z GM'em :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 czy ktoś pomorze miiiiiiiiii :( :crying: :crying: to mi przetłumacz na polski :lol2: mi chodzi tylko o jedzną rzecz . czy ktoś mi morze naprawde pomuc do ho. eeeeeeeeeeeeeeee <_< ranmus morze ty mi pomorzesz????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Cobra ci wyraźnie napisał, że takie tematy już były. Poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi