m97 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Witam, czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć w jaki sposób policzyć jakie trzeba dać image_speed aby 10-ęcio klatkowa animacja wykonywała się w ciągu ośmiu sekund? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 image_speed=animacje/(sekundy*room_speed) powinno dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m97 Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 To raczej nie zadziała. Zauważyłem, że animacja jest tym wolniejsza im image_speed jest mniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 To raczej nie zadziała. Zauważyłem, że animacja jest tym wolniejsza im image_speed jest mniejszy Chcesz, aby co niecałą sekunde zmieniała się klatka animacji, czyli zbyt płynna nie będzie co nie?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m97 Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Nie ma być płynna. Robię minecraftowe niszczenie bloków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 no to w czym problem..? wstawiasz to image_speed w create i hula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Więc o co chodzi hmm? Bo odpowiedź na pytanie dostałeś już wyżej E:ehh:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi