matisowa Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Witam wszystkich forumowiczy! Mam problem z direction, mianowicie: w obj_ludek w left key pressed mam: GML direction+=5 i tutaj mój problem: chce, aby przy wykonaniu tego ludek obkręcił się 5 stopni w lewo. Słyszałem kiedyś coś o "angle" czy coś takiego z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 GML image_angle=direction ? Znalezione na FAQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 dzięki, ale nie o to mi do końca chodziło po: 1. Ludek zmienił kąt, a ja bym prosił, aby ktoś mi dał kod na obrócenie, chyba wiecie o co chodzi? 2. ... pomoże ktoś? e: już wiem chodziło o origin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 jest jescze ktoś? Mam następny problem, gdy już dodałem key up i down to przekonałem się, że postac chodzi bokiem pomoże ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 już wiem Kolejne ostrzeżenie za triplepost. Admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Gość po 7 minutach pyta się czy ktoś jeszcze jest :D +jeszcze 3/4 tematu to jego posty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi