PolskiFrancuz Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Czemu wszytkie ikony w GM mają białe tło,a nie przezroczyste ? Wie ktoś jak to ominąć ? Próbowałem: WB IconWorkshop 3 WB IconWorkshop 2 Gimp 2 Nie działa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Jakie rozszerzenie ikon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 jak konwertujesz jpg do ico to nigdy nie będziesz miał przeźroczystego tła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 *.ico Niekonwertuje,w gimp ustalałem brak tła,nietoże białe :DD proble zamknięty po prostu zapomniałem kliknąć wyczyść :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi