m97 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Witam, mam taki kod: GML draw_sprite(sZiemia,-1,x,y); if(faza != 0){ var dany_etap; dany_etap = "etap" + string(faza); draw_sprite(dany_etap,-1,x,y); } Przy uruchomieniu wyświetla mi się, że rysowany sprite nie istnieje. Jednak wszystko sprawdziłem i taki sprite istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 execute_string('dany_etap=etap'+string(faza)); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO_mek Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 execute_string('dany_etap=etap'+string(faza)); Pod warunkiem, że nie wklepie tego w HTML5/Studio(Beta) bo tam to już nie zadziała :) Ale pewnie startuje jak wszyscy z jakiejś ósemki lite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m97 Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Mam 8.1 standard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi