bob1223 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Wiem jush dosyć sporo, potrzebuję jednak pomocy. Czy wie ktoś, jak zrobić grę do której trzeba się zalogować aby móc grać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Po pierwsze: kieruj swój temat do odpowiedniego działu - widząc sam tyutuł twojego tematu pomyślałem że chcesz się pochwalić jakąś grą logiczną pt. "Problem" :rolleyes: Po drugie: Poczytaj sobie helpa GM, w szczególności o GML. Po trzecie: Nie mam już nic więcej do powiedzenia :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Przenoszę temat do odpowiedniego działu i zmieniam nazwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Chyba Borek miał to w swej grze. Tylko że chyba już nie pisze na forum ... Wejdź na http://www.aliensaoc.prv.pl i się z nim skontaktuj. P.S. Chyba po ściągnięciu database support z oficjalnej strony Game Makera mógłbyś coś takiego zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi