Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 kurcze, jesteś głupi :( Ale ma rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Ale ma rację Ja też :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Morro czemu mnie nie lubisz :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 dobra, co się dzieje z halpem, że nikogo na nim nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Halp wyszedł z mody na zakupy i do dziś nie wrócił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Morro czemu mnie nie lubisz :( dlaczego* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczan Pałacowy Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 dobra, co się dzieje z halpem, że nikogo na nim nie ma? Halp istnieje cały czas ale w innym miejscu - w końcu ziemia jest okrągła a przestrzeń zakrzywiona (Wersja dla nigasów: Bo nie pokazałeś klaty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi