Madness Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Chciałem zapytać was, jaki jest najtańszy telefon na którym mógłbym oglądać YT/słuchać muzyki z wrzuty ? Da rade zmieścić się w budżecie 300/400zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Dorzuć stówę na galaxy y, ciągnie wszystko i ogólnie dobry w obsłudze, a jeśli się nie da to weź galaxy mini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Dorzuć stówę na galaxy y, ciągnie wszystko i ogólnie dobry w obsłudze, a jeśli się nie da to weź galaxy mini. Jest yt więc ok. Jednak widząc androida od razu nasuwa mi się pytanie, jak tam z grami MMORPG ? - pytam w sensie czy straszne lagi się ma czy raczej da rade grać bez nerwów ^^ ? Jak nikt nie poda lepszej oferty to kupie galaxy y :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Za tę cenę masz Galaxy Mini - kombajn multimedialny i nieograniczona ilość aplikacji ukryta w małym gówienku z kiepskawymi bebechami (które na dobrą sprawę da się trochę stuningować ;) ). Sam sobie kupiłem, bo jest poręczniejszy niż HD2. Dorzuć stówę na galaxy y, ciągnie wszystko i ogólnie dobry w obsłudze, a jeśli się nie da to weź galaxy mini. Haha, padłem :D . Weź wywal już tę sygnę, bo się pogrążasz tylko. Galaxy mini - większy ekran, wydajniejszy chipset graficzny, lepsza pamięć RAM, ta sama rozdzielczość. Jedyne, co ma lepsze Galaxy Y to procesor, niestety, przy tak kiepskim układzie graficznym daje to gorszy efekt niż w przypadku mini. Jeśli telefon ma Androida to pytanie o jakąkolwiek aplikację jest co najmniej śmieszne :P . Zwłaszcza o YT, który jest domyślnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Youtube chodzi bez problemów na Samsungu Avilla. Nie wiem jak wrzuta, ale wbudowana przeglądarka ma Flasha, wiec pewnie działa. A ten telefon na pewno zgarniesz w tej cenie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi