sebuilder Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 nieno, od godziny niemoge sobie poradzić z faktem iż game maker mi dziwnie skaluje pixele. Tu rozciąga tam zkraca, a niemialem tak do tej pory, HELP PLS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Zajrzyj w danym roomie do zakładki Views. Daj screena. Inna możliwość to skalowanie okna gry w Global Games Settings. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sminer Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Wyjasnij bardziej o co Ci chodzi bo z tematu nic nie wynika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuilder Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Tak. Kombinowałem i ze skalą i viewem. Pierwszy raz mam taki problem, a jeszcze z pare dni temu dosłowownie, robiłem minigierke tez nic niezmieniając i było ok. zadnych takich problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 zrob nowy room z domyslnymi ustawieniami i potem krok po kroku sobie to dostosuj znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuilder Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Zrobiłem same obiekty, odpaliłem, dalej to samo, tworząc nową grę i wstawiając jakikolwiek obiekt, tez mam taki problem. dodam że to też zależy od pozycji obiektu, bo jak skacze to jakby fale przez niego przechodziły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi