Nickolas Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Czołem ! :) Mam do Was wielką prośbę - czy ktoś z Was wie - do kogo nalezy ten podpis co jest na stronie: http://www.przezpryzmat.pl/ (na samym dole) Ponieważ tam pisze: Piotr Kordaszewski Executive Director Ale czy aby napewno ten podpis po prawej nalezy do niejakiego Pana "Piotra" ? I jakby ktoś mógl sprawdzic czy te grafiki, które są na tej stronie są ich autorstwa czy moze z internetu ? Bardzo prosze o pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 >pisze >Wiek: ? >mfw John Arm? Mi to wygląda na coś w tym guście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 a ja tej firmy i tego Pana nie mogę znaleźć w KRS :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi