Hoorace Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Mam problem mój bohater jest o tuć za duży:( Wie ktoś gdzie można go zmniejszać i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokrad Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Ale jak ... dales jakis kod na jego poruszanie? Od tak sie nie moze powiekzyc. No chyba ze na oddaleniu pracowales ze spritem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Co pytanie to głupsze, czy niektórzy ludzie są tak mało inteligentni że nawet nie potraficie sprawdzić dokumentacji!?! Prostszego pytanie chyba nie widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokrad Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Edie to jest forum dla poczatkujacych wiec nie obrazaj innych, ok? Jak maja problem to zamiast sie smiac powinienes pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoorace Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 No chodzenie zrobiłem w evencie w Keybord ale mój bohater się nie mieści między blokami jak mi powiedzie jak mam wam próbkę tej gry podesłać podeśle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Ja się nie śmieje, a wręcz przeciwnie. Nawet jest napisane na czerwono do góry, aby sprawdzić FAQ i dokumentacje przed zadaniem kolejnego głupiego pytania. Ludzie są albo głupi, albo leniwi. Ps: Bardzo fajny filmik Ps2: Mu chodzi o zmianę rozmiarów sprita.(Do tego jest edytor, paint i inne tego typu programy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokrad Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 No chodzenie zrobiłem w evencie w Keybord ale mój bohater się nie mieści między blokami jak mi powiedzie jak mam wam próbkę tej gry podesłać podeśle :) To podeslij :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 edit sprite->transform->stretch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoorace Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Dzięki ale ja zrobiłem scalą . Po chwili mysleniu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoorace Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Mokrad - A jak się tu przesyła bo nie wiem widzę tylko do zaklinowania . A jak na gmailu nie ma do załoczenia :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokrad Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Prosta sprawa. Na stronie glownej jest link do uploadu i potem kopiujesz link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoorace Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Nie widze ale szukam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 gmclan.org/up.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoorace Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Uploadować pliki możesz tylko do swojego spersonalizowanego katalogu. - No tak ale jak załączyc :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoorace Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Odwiedź moją stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoorace Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Jak Ci sie podoba Mokrad? Potrójny post! WARN Admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokrad Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Czy ty jestes poczatkujacym GM-em? Continue Edit: Jeżeli tak, to jak na początkującego to bardzo przyzwoita gra :). W przyszlosci do nazw staraj sie uzywac angielskiego jezyka, zeby pozniej ci bylo latwiej przyswajac pisanie w GML, no i grafiki swoje. Ja robie swoje - moze i mierne, ale lepsze to niz cudze ;D. Jakbys potrzebowal muzyki do gier - pisz bo sam tworze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoorace Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ok , tak jestem początkującym a jak coś to jak będę miał problem z muzyką napiszę :0 Grafika to wo gule inna bajka fakt że w moich grach tego brakuje ale cóż postaram się to zmienić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 gierka spoko, tylko nie rozumiem dlaczego moge przejsc do kolejnego etapu nie zebrawszy wszystkich itemek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi