IamTheLaw Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Tytuł: Stronghold Gatunek: Tower Defence Opis: W grze latamy smokiem, który dowodzi wojskami ludzi. Tworzymy armię która ma za zadanie pokonać wojska orków. Ulepszamy swój zamek, smoka, zakupujemy wojska. wasd- latanie spacja- tryb kupowania (kliknij jak bedziesz blisko wiezy) LMP- kula ognia PPM- uzycie zaklecia e- tryb ulepszeń smoka (nic nie mozna narazie zakupywać ) F12- wyjscie z gry w sklepie pomiedzy menu przemieszczamy sie klawiszami W, S Gdy pada deszcz obrażenia zadawne przez kulę ognia smoka są obniżone o 25% Protip: na poczatku gry zakup koszary i mieczników Download: https://gmclan.org/up6105_3_Stronghold.html Rozmiar pliku: 5,9mb Autorzy: Programowanie: IamTheLaw Fabuła: IamTheLaw, Satan Grafika: IamTheLaw Muzyka: two steps from hell- norwegian pirate Screeny: https://gmclan.org/up6105_5_SCREEN1.html https://gmclan.org/up6105_5_screen2.html wyjasnienie hudu: https://gmclan.org/up6105_5_legenda.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 jest już taka gra jak stronghold i to całkiem dobra gra jest:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 jest już taka gra jak stronghold i to całkiem dobra gra jest:P no i? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ogólnie fajne, nie wiem do czego się przyczepić, oprócz tego, że smokiem, który dowodzi wojskami ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 1. wszystko pixelowe, a kula ognia partiklesowa, nie pasuje 2. jak rzucisz kule ognia i zginiesz, to zamiast jej wyrzucac daje jej speed na 0 e: da sie tylko koszary robic, czy jestem ulomny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 1. wszystko pixelowe, a kula ognia partiklesowa, nie pasuje 2. jak rzucisz kule ognia i zginiesz, to zamiast jej wyrzucac daje jej speed na 0 e: da sie tylko koszary robic, czy jestem ulomny? kliknij na przycisk zakup lewym przyciskiem myszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 nie no, na to wpadlem ^ ^ Ale czy mozna zrobic te kuznie, mauzoleum itd? oke, mam. nie pisalo w helpie w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 nie no, na to wpadlem ^ ^ Ale czy mozna zrobic te kuznie, mauzoleum itd? oke, mam. nie pisalo w helpie w grze. mozna ale jest za malo kasy, teraz w aktualnym stanie gry gdzie nie da sie ulepszać smoka ciezko bedzie uzbierac na drozsze budowle, uzyj cheat engine'u i wyczaruj sobie kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Nawet spoko gra! :) Zrób ulepszanie smoka i będzie ok. Doszedłem do 5-tego poziomu. Były jakieś wielkoludy, łucznicy, jakieś latające stwory i magowie na koniach :D Kupiłem nawet kuźnię heh. Powodzenia! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKO Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Gierka nawet spoko, ale według mnie trochę za trudno się robi na około 5 poziomie. A tak w ogóle pewien trick jest: -Na początku jak są łucznicy i wojownicy tylko wlecieć na wysokość paska pieniądze i nie będą do ciebie strzelać łucznicy, można spokojnie do każdego naparzać -Jak pojawią się magowie na koniach to wlecieć na wysokość (paska życia lub paska many niepamiętam dokładnie) i napierdzielać w olbrzymy, ew czasami się lekko zniżyć po naparzać i w górę. (trzeba tylko uważać na te duchy czy coś takiego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sminer Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Gra bardzo fajna daje 8/10 Za ciezko jest po uzyskaniu 5 poziomu po 2 godzinach nawet nie moglem 6 uzyskac :D Probowalem na wszytskie sposoby :) Pytanie dla autora: -A ty umiesz przejsc ta gre ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 @UP tę grę @t gra bardzo przyjemna, grafika dość spujna, daje 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Spójna, jeżeli już się czepiamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 wygoogluj sarkazm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi