Axlii Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Hejka! Kupiłem niedawno laptopa ASUS. Gość w sklepie kazał mi kupić dysk przenośny żebym sobie zrobił kopie systemu. Po włączeniu laptopa wyskakuje okienko żebym właśnie tą kopie zrobił więc kliknąłem i się zrobiła partycja Recorvery jak czytałem jest tam ta kopia niby, zajęte 15GB miejsca na niej. Myślałem że jest już ok ale po włączeniu nadal wyskakuje prośba o zrobienie tej kopii. Nie wiem co robić pomocy o_o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Kliknij nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Tylko ja go chcialbym, jak jest to recorvery to na pewno będzie ta kopia ? Nie chciałbym potem patrzeć jak coś się popsuło i jej nie ma :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Mój komp żyje 6 lat bez żadnych kopii zapasowych i nic się z nim nigdy nie stało (no, raz się przepaliło cośtam na mobo, ale to nie ma znaczenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi