matisowa Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 witam! ostatnio robiłem grę (dość dawno). wiem, że, aby sprawdzić naciśnięcie np. lewego klawisza to: GML keyboard_check(vk_left) co trzeba umieścić w nawiasach w przypadku: GML mouse_check_button () // co tutaj?</span></span></span> gdybym chciał sprawdzić naciśnięcie lewego przycisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Dokumentacja. mouse_check_button(numb) Zwraca wartość aktualnie naciśniętego przycisku (mb_none, mb_left, mb_middle, or mb_right). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Edit: a przepraszam, przez przypadek 2x kliknąłem "Dodaj odpowiedź" <_< Do usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Polecam "Action Dekoder" W downloadzie w gmclan gdzieś jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi