Kychu Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Czy ktośmógłby podać skrypt na ruch z bombermana chodzi mi oto aby postać nie zacinała się na murze.Tylko ładnie, gładko ocierała się o niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Jak to? Ustawiasz ze na kolizji z murkiem speed spada do 0. I to powinno wystarczyc bo gracz raczej na pewno nie bedzie szedl na murek tylko sie odsunie o kilka pixeli i bedzie sie wtedy ocieral o mur... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 No nie wiem, bo gdyby szedł "kolidując' ze ścianą to wtedy freeze i stoi. Kychu zobacz do przykładu Zakola tam jest dobrze pokazane jak takie coś zrobić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Kychu, poszukaj mojego pełnego silnika Bombermana na tym forum. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A ja będę miły i dam od razu linka. :] Przykład Bombermana by Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Dzięki wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi