Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 22 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witam! Jak powiększyć model 3D? Jest ogółem taka możliwość? (chodzi mi o powiększenie modelu w GM, a nie w jakimś programie do obróbki modelów). Create: GML global.model_haha = d3d_model_create(); d3d_model_load(global.model_haha,'haha.GMMOD'); texid = background_get_texture( lol ); Draw: GML draw_set_color(c_white); d3d_model_draw(global.model_haha,argument0,argument1,argument2,texid); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Poszukaj w dokumentacji (zwłaszcza d3d_transform_) i w tutorialach 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 No patrz, sam się o to niedawno pytałem. Sprawdź w moim poście co musisz zrobić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi