dyzmek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Szukam podobnego filmu do orphan (sierota) był to thriler o adoptowanej dziewczynce co potem okazała się być psyhopatką kto oglądał ten wie wpisywałem w google i z tego co widziałem trailer film Case 39 (przypadek 39) jest chyba podobny a znacie jakieś filmy o zabijających dziewczynkach ? :-) prócz oczywiscie Dark water , silent hill , ring , klątwa , shuter (widmo) ? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Jaki konkretnie przedział wiekowy Cię interesuje :P ? Bo po tytułach można się domyślić, ale wolę się upewnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 jak naj mniej do 17 lat ujdzie mam nadzieje ze znasz jakies takie filmy i mi podasz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Skojarzyło mi się Battle Royale, chociaż to ogólnie o zabijających się dzieciakach, nie tylko dziewczynach (jakieś 15-16 lat) i raczej nie jest to film w stylu tych co wymieniłeś ;p . Jeszcze skojarzyło mi się Machine Girl, ale tam mimo, że główna bohaterka jest licealistką, to jednak wygląda na starszą. Nie umiem sobie nic na tą chwilę innego skojarzyć, tym bardziej z jeszcze młodszymi, średnio przepadam za takim kinem :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 pisac propozycje :-) dalej , dzieki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 oglądałem Case 39 i to nie jest o psychopatce tylko o demonie w dziewczęcej skórze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 no ale mi chodzi ogólnie o tematykę zabijającej dziewczynki :-) znacie jakieś tytuły prócz wyżej wymienionych ? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 czy diabelskie igraszki to film podobny do sieroty ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 ponawiam posta czy zna ktoś filmy podobne do orphan chodzi mi thriller bądź horror o dzieciach zabójcach tylko wysoko oceniany nie jakiś hłam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi