Cordoba Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Mam do was pytanie, tzn. jak zrobić tak, że jak mam skocznie, to, aby skoczek zjeżdzając z niej, (po zaogrągleniach m. in.) był w miarę dopasowany do niej ? Bo nie mam na to jakiegoś fajnego sposobu, może ktoś wie jak taki myk zrobić, żeby to fajnie wyglądało ? Tutaj w formie obrazka: ( taki też mam widok w grze. ) https://gmclan.org/uploader/6767/szkic.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Path? Timeline? Wykres krzywej? Obliczanie normalnej fragmentu skoczni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Path już próbowałem, wygląda to jak wygląda, czyli tak sobie i do tego trochę to schodzi, żeby to jakoś wyglądało. Obliczanie fragmentu skoczni, w jaki sposób? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Pozostają funkcje matematyczne do zmiany zwrotu narciarza lub jakiś silniczek fizyczny. E: Normalną da się obliczyć w różny sposób, na stronie gmlscripts.com jest skrypt wyliczający normalną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubin Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Nowy DSJ, fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Ok muczek, dzięki za pomoc, pokombinuję z tym coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi