Dark_Brother_PL Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Sory za zasmiecanie forum Mółby mi ktoś powiedzieć jak i gdzie definuje sie zmienne? robić to w skryptach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 zmienna=1 zmienna lokalna, do jednego obiektu global.ziemma=1 zmienna globalna dla wszystkich obiektow var zmienna; zmienna=1 zmienna, ktora istnieje tylko w jednym bloku kodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 + definiuje je się (globalne i lokalne, tymczasowe - nie wiem, chyba wszędzie) w Create, Game Start lub Room Start. robić to w skryptach? Nie wiem, ale chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Przejrzyj przykłady w folderze z Game Makerem, poczytaj dokumentację. Potem zadawaj pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi