Nikas Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 cze chciałbym sobie nagrać film z gry, swojej oczywiście kiedyś nagrywałem gameplaye bodajże frapsem na tym samym sprzęcie co teraz i nie było problemów, a teraz jest jedna wielka masakra z fpsami wszystko mi zmula i nie mogę dobrze nagrać filmu mam na komputerze jeszcze camtasię, ale tu również problem fpsów jakieś pomysły? może jakieś alternatywy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Skoro wcześniej mogłeś nagrywać na tym samym kompie a teraz masz z tym problemy może jakieś czyszczenie kompa i systemu. Bo pewnie masz tam ładny "burdel". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 C mam zadbane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Camstudio dobre bardzo. Troche trzeba poglowkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Defragmentacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi