Marmoladaman Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Mam problem nie działa mi bowiem program. Nie to że nie działa ale nie wiem co zrobić aby wyświetlić obrazek. Jeśli ktoś zna się na tym proszę o pomoc. import os, sys import pygame from pygame.locals import * width = 640 height = 480 playerImage = pygame.image.load('./data/images/snake.png') playerStretchedImage = pygame.transform.scale(playerImage, (40, 40)) OKNO = pygame.display.set_mode((width, height), 0, 32) pygame.init() while 1: for event in pygame.event.get(): if event.type == QUIT: sys.exit() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 self.surface.blit(playerImage, (x,y)) EDIT: http://vim.pl/blog/2011/11/gra-izometryczna-cz-1-wstep/ - mały kurs ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmoladaman Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 dzięki wielkie i kurs też się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi