karolo320 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Siema, otóż mam problem z surface. mam w drawie draw_surface(sur,0,0) ale jakby ich nie czysci, rysuje mi surfejsa z poprzedniego projektu i jak odpale gre 3 razy to 3 surfejsy na sobie. Jak je zwolnic z pamieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 to może spróbuj najpierw zamalować tego surface jednolitym kolorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Dziekuje. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 draw_clear przed rysowaniem czegokolwiek i surface_free przy game_end Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi