bartas Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Siemka dostałem za darmo (z pracy taty) laptopa Toshiba Satellite M60 z kartą graficzną ATI Mobility Radeon X700. Laptop jest bardzo stary, mimo to zainstalowałem na nim W7. No i teraz mam problem, gdyż nigdzie nie ma sterowników do tej karty :/ W menedżerze urządzeń jest tylko standardowa karta graficzna VGA, w dodatku Radeona nie ma nawet w nieznanych urządzeniach. Da się coś z tym zrobić? Chciałbym uniknąć instalacji XP, więc jeżeli nie ma innego sposobu to zostanę na swoim kompie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zainstaluj jakiegoś starszego Catalysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Możesz też skorzystać z Radeon Omega Drivers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 dobra, zainstalowałem jakieś zmodowane stery i działa :) wesołych świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi