propaganja Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Jak dla mnie możliwość przewijania dialogów w grach jest bezsensowna nawet w tak prostej fabularnie grze jak moja. W filmach też przewijasz dialogi? w filmach sie nie ginie. Jakbym mial w filmie zginac i ogladac 10 razy pierwsze 5 minut to tak bylbym poirytowany gdybym tych 5 minut nie mogl przewinac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki100 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 @propaganja: Nowej wersji to już nie dotyczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki100 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Przepraszam za doublepost, ale chciałbym wiedzieć, czy ktoś grał w nową wersję gry i czy teraz gra się lepiej. Nie chcę nikogo zmuszać do pobierania, jedynie chciałbym, aby osoby, które grały w nową wersję coś napisały. :) Ja jestem zadowolony z projektu, zwłaszcza biorąc pod uwagę to, że to mój pierwszy "poważny" program w Javie. Mam nadzieję, że ktoś uważa podobnie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Mi ta gra nie działa .Mam Windows 7 64bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki100 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 @ALT: A są jakieś komunikaty o błędach? Bo bez tego to niewiele mogę pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Nazwa 'java' nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne,program wykonywalny lub plik wsadowy Jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki100 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Masz zainstalowaną najnowszą Javę 64 bitową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Yep Chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki100 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 A zobacz czy zadziała jak zmienisz w pliku bat linię java -jar -Djava.library.path=.\lib\natives .\bit.jar na "C:\Program Files\Java\jre6\bin\java.exe" -jar -Djava.library.path=.\lib\natives .\bit.jar (sprawdź czy Java jest na pewno w tym folderze, a jak nie to zmień ścieżkę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubin Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Gra się przyjemniej bez tego teleportowania obok przeciwnika. Niestety wrogów rożni tylko wygląd, przydałaby się jeszcze jakaś różnica sposobu pokonania każdego z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi