Bedziom Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mi się bardzo podoba, ale uważam, że pierwsza Twoja "próbka" była o wiele lepsza ;) E: Nie, zmieniam zdanie. Oba utwory są bardzo fajne, ale ten pierwszy jakoś tak bardziej mi się podoba. Może przez tą gitarrę? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Nie no... muszę nad tym utworkiem popracować, bo tutaj się miesza dźwięk i niezbyt to zgrałem :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 do 30 sekundy mialem okropna ochote to wyłączyć, potem fajne, ale to tylko jeden powtarzajacy sie motyw(dobra, pod koniec wchodzi drugi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokrad Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 No Skowron :) - już jeden zadowolony :). Jeszcze z 4 i juz moge za kase robic xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Jak wy to robicie, że robicie muzykę ;) To dla mnie dziwne strasznie, bo jak jeden układ dźwięków może być ładny a drugi brzydki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Jak wy to robicie, że robicie muzykę ;) To dla mnie dziwne strasznie, bo jak jeden układ dźwięków może być ładny a drugi brzydki. Nie rozumiem... bo jak jeden układ dźwięków może być ładny a drugi brzydki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Ja też. Chodzi o to, skąd wiecie jak ułożyć nuty tak, żeby o fajnie brzmiało. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Ja też. Chodzi o to, skąd wiecie jak ułożyć nuty tak, żeby o fajnie brzmiało. ;) Talent? Dobry gust muzyczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Ja też. Chodzi o to, skąd wiecie jak ułożyć nuty tak, żeby o fajnie brzmiało. ;) Heh, tak jakoś samo ;D Gram sobie w mario, jestem już przy bossie... zaraz wygram i nagle coś mnie nachodzi, szybki reset kompa. W pośpiechu odpalam FL Studio, tworze! tworze! tworze! Stworzyłem, odsłuchuje i ..do dupy -.- tak 999razy pod rząd, czasem jednak wychodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokrad Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Hej! Dawno nei pisalem tu a sam zalozylem temat. Moja praca muzyczna zostala doceniona i nie raz bylem proszony o skomponowanie muzyki i stworzenie dźwięków. Zrobiłem demo do piosenki, ale myślę, że jak je przesłuchacie to będziecie mogli stwierdzić czy się nadaję :D http://w112.wrzuta.pl/audio/2tXtrNTxpO8/sa...n_theory_-_inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi