pamparampa Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witam. Ostatnimi czasy w galerii grafik była mowa o standardowej palecie kolorów dla Nes'a i próbowałem coś takiego znaleźć w internecie, ale mi się nie udało. Czy mógłby ktoś powiedzieć jakie to kolory/ skąd mogę coś takiego pobrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 dzięki. Rozumiem, że na dole są te same kolory co na górze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 jak nie jak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi