Jeremiah Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Huh, napotkałem na dziwaczny problem z edytorem grafiki w Game Makerze. Nie mam pojęcia czemu, ani skąd to się wzięło, ale.. Nie mogę przesuwać obrazków w edytorze grafiki. Mogę coś dorysować, domalować, ale nie mogę przesuwać fragmentów :D niech mi ktoś to wytłumaczy, bo zaraz wyjdę z siebie i coś rozwalę. Myszkę, klawiaturę, nie wiem. Jeszcze pół godziny temu działało. Reset kompa pomógł na 10 sekund :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 pewnie ci sie anuluje ta opcja i musisz jeszcze raz kliknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Huh... sęk w tym, że ja mam stary GM 6.1. Wybaczcie, że tej informacji od razu nie podałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 i nie masz tam opcji zaznaczania? pytam bo nie pamietam co bylo w 6.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opcja jest, inaczej nie mógłbym przesuwać obrazków :P ale czy po edycji jest zaznaczona czy nie, to efektów nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 W opcjach możesz zmienić domyślny edytor sprite'ów. Zmień na Painta, potem jeszcze raz na normalny i sprawdź czy działa. Jeśli nie, to używaj Painta : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi