sfinkss Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Czy może ktoś orientuje się czy mogę gdzieś znaleźć jakieś przepisy, które dokładnie regulują to jak się trzeba zachowywać przy zdawaniu na prawo jazdy, tzn. najbardziej mi chodzi o plan manewrowy kat. A? Ci co zdawali to wiedzą, niektórzy mówią, że np. na ósemce trzeba się za każdym razem oglądać na boki przejeżdzając przez środek, tak jakby to bylo skrzyżowanie, a niektórzy nie, i tak właśnie oblałem, nie wiedząc tego, także interesuję mnie to bardzo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Najpewniej jest spytac swojego instruktora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Polecam forum: http://www.forum.prawojazdy.com.pl/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Najpewniej jest spytac swojego instruktora. Ilu instruktorów tyle sposobów jazdy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 no własnie, co instruktor to mówi co innego, a wtedy można zgłupieć, a chyba musi istnieć jakaś podstawa prawna, dzięki której oni egzaminują. A jeszcze jak się trafi na takiego ch*ja... :P Tak, o moim mówię. Ale jak już nie zdałem, to oczywiście nagle stał się miły i w ogóle. ach jeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ty się ciesz, ośrodek, w którym ja będę zdawał ma jedną z najniższych zdawalności w całej Polsce. Miał nawet sprawę sądową i płacił kary, teraz nie ma dotacji i musi zarabiać na siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 niektórzy mówią, że np. na ósemce trzeba się za każdym razem oglądać na "boki" przejeżdzając przez środek, tak jakby to bylo skrzyżowanie, Poszukaj na stronach WORD'a ale tak poza tym to rozgladanie sie na boki na skrzyzowaniu rownorzednym dla egzaminatora jest zapewne "sygnalem" alarmowym jesli nie powaznym bledem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 skrzyżowanie swoją drogą, wiadomo. ale ja tu mówię o ósemce i motorze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi