dyzmek Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 witam otoz mam już gotowy granat wybucha wszystko ładnie pięknie ale ja bym chciał że jak nacisnę klawisz ,,G'' to on się tworzy przed graczem i leci w strone myszki tam gdzi ebyla myszka podczas nacisniecia g to tam leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 A masz zrobiony kod na strzelanie i tworzenie pocisku? Jeśli tak to użyj go do granata i w alarmie zrób że wybucha po jakimś czasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 O taki granat Ci chodzi ? https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...&hl=shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 tak dziękuje działa będziesz w pomocach budowy silniku podczas kredistsu danej gry :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nie mi dawaj creditsy, tylko Nikasowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi