dyzmek Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 witam co dopisać do tego kodu f distance_to_object(o_player) < 300 { move_towards_point(o_player.x,o_player.y,3) } if distance_to_object(o_player) < 20 { o_player.hp-=2 } by mój zoombiak omijał sciany i inne obiekty przeszkadzające ładnie i obracał się ciągle w moją strone i by szedł do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 witam co dopisać do tego kodu f distance_to_object(o_player) < 300 { move_towards_point(o_player.x,o_player.y,3) } if distance_to_object(o_player) < 20 { o_player.hp-=2 } dodaj do tego "szczam na ninja" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 zamiast move_towards_point daj mp_potential_step Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 https://gmclan.org/index.php?wiki=article&zm=154 E:jakby wszyscy, którzy chcą zadać tu pytanie najpierw zajrzeli do dokumentacji, przykładów i wyszukiwarki, to liczba pytań spadłaby o 90% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi