Kychu Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Przerabiam gre i jest zapisane to co bylo podczas prob co ja mam zrobic żeby było czysto?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Highscores są tylko na twoim komputerze, więc nie martw się :) . Jak coś, to jest klocek Clear Highscore czy coś w tym stylu :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Oraz funkcja highscore_clear(); Ale czemuż to, Kychu nie zaglądnąłeś do helpa?! Wystarczyło wpisać w wyszukiwarce highscore clear. A jeśli nie umiesz angielskiego trzeba było wejść na jakikolwiek słownik i przetłumaczyć dwa słowa. Poza tym, ja w ogóle bym się nie domyślił o co Ci chodzi! Chwała Marmotowi za jego umiejętność domyślania-się-o-co-chodzi! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi