mihau9900 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam, nie wiem jak zrobić odległe tło, mianowicie chodzi mi o to że gdy ide z bohaterem to chcialbym aby background poruszał sie za nim( trochę wolniej co dawało by efekt odległych krajobrazów) tak jak mozna to zrobic w opcjach backgrounda tylko żeby działo się to po wciśnięciu odpowiedniego klawisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 był gdzieś taki przykład poszukaj sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihau9900 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 przepatrzyłem wszystkie przykłady, jeżeli jest to nie działa na wersji gm 8.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 background_speed[0..7] Poszukaj w dokumentacji i sprawdź działanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi