Ra3l Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Potrzebuję pożyczyć 3$ na paypal albo równowartość na mbank. Oddam z nawiązką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 paqoo : //// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 29 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Nie rozumiem, czemu ludzie, którzy nie mają NIC wspólnego z robieniem gier przesiadują nadal na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 29 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Dlaczego sądzisz że nie mam nic wspólnego z robieniem gier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Nigdy albo przynajmniej przez ostatnie kilka miesięcy nie widziałem żadnych twoich wypowiedzi z tym związanych, a spamujesz tematami typu paqoo, to samo się tyczy tego gościa co włazi tutaj tylko jak potrzebuje, żeby ktoś pracę domową odrobił jego dziewczynie i tym podobnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 29 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 To że aktualnie nie prowadzę żadnych projektów nie oznacza że nie mam NIC wspólnego z tworzeniem gier. To jest moja sprawa kiedy i na jakie tematy się wypowiadam. A staż na tym forum mam nie mały i nie będziesz mi dyktował gdzie i kiedy mogę pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Ja ci nic nie dyktuję, wyrażam ino moją dyzaprobatę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 29 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Nie zamierzam prowadzić z Tobą dalszej dyskusji. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi