TheMarcQ Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Czy ktoś mógłby mi wskazać umiejscowienie skryptu rejestracji w phpBB3, gdyż muszę tam dodać parę własnych linijek, a nie mogę tego znaleźć :( E: w ucp.php znalazłem w $mode = register takie cóś: redirect(append_sid("{$phpbb_root_path}index.$phpEx")); Gdzie to przekierowuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 do indexsu głównego. Do strony głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Ja bym Ci doradził postawienie bliźniaczego forum i usuwanie z niego pojedynczych linii kodu. W końcu dojdziesz co jest poco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Znalazłem, szukałm w złym ucp.php, gdyż jest jeden w katalogu głównym, a tu trzeba było szukać w include/ucp/ucp_register.php Dzięki, też pomogliście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi