game_tgf Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Mam kilka ebooków ale nie bardzo idzie mi czytanie książek przed kompem, wole wydać te 60 zł i usiąśc sobie wygodnie w fotelu. Chodzi o to że wszyscy wychwalają tą stmfoneie c++ standard, więc to chyba dla mnie na pcozątek. Tylko jedno ale... Ta książka pod jaki kompilator jest napisana, tzn przykłady pod jaki kompilator są zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Pod każdy B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
game_tgf Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 A to dlaczego z niektórych ebooków program się nie uruchamial poprawnie? Lub wcale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Jeżeli przepisujesz kod, nie uzupełniając go to może dlatego, czasem autorzy piszą skrótami bez niektórych rzeczy (includów itd.) B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
game_tgf Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 No a jeśli mam kompilator Visual C++ 6.0 Professional Edition to nie bede miał problemów z przykładmi z Symfomni C++ Standard? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Tak B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Visual C++ 6.0 Professional to jeden z najbardziej rozpowszechnionych kompilatorów C++ i dlatego to właśnie dla tego kompilatora pisane jest większość kursów i tutoriali. Przykłady zawarte w Symfonii powinny bez problemów kompilować się pod VC++. A tak na marginesie to ebooka mozna wydrukowac i oprawic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi