TeeGee Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Harmonogram nawet w amatorskich projektach może dać radę. Albo chociaż lista zadań. Zawsze łatwiej się pracuje jak wiadomo co jest dokładnie do zrobienia. Ja mam jeszcze jeden sposób na motywację. Ustawiłem sobie regułę w kliencie poczty - kiedy przychodzi potwierdzenie sprzedaży albo pre-ordera, to leci dźwięk: "Ka-Ching!" ;). Czasem siedzę przy kompie zamulony jak cholera i nagle słyszę "Ka-Ching!". Od razu chce się dalej pracować :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 No wiadomo, że bez harmonogramu to prawie w ogóle się nie da pracować, ale to raczej się zalicza do organizacji pracy niż do motywacji, przynajmniej w amatorskich projektach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Spróbuję sobie rozpisać tak..krok po kroku co robić z datami..może to coś da;p Bo..demotywuje jak mam świadomość tego że moge zrobić..dobrą grę,naprawde dobrą ale mi się nie chce.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi