Alternative Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Czy jest jakiś program bardziej profesjonalny i zautomatyzowany który jak odpalę np Minecrafta to pomoże mi odnaleźć indeksy zmiennych które potrzebuje do zrobienia bota? Kiedyś taki widziałem na filmiku, jak koleś różne cuda nim wyczyniał ale nie pamietam jaki to był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autoit? Nie wiem jak się nim szuka miejsca w pamięci odpowiadające konkretnym zmiennom w grze, ale faktem jest że można w nim wyskrobać bota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Sprawdź sobie ArtMoney. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 ten AutoIT bardzo przypadł mi do gustu, jestem w stanie zrobić w nim swojego bota ale już bez ingeracji w zmienne gry, tylko za cholerę nie mogę znaleźć funkcji odpowiadających za przesyłanie przycisków klawiatury czy myszy do innego programu gdy ten nawet jest zminimalizowany ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi