Hideman Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 ...na niego, i ustawienie jednego id potworka ;/ Mam problem taki że nie chcę robić każdego potworka z osobna i dodawać kolejnych skryptów do tego objektu. Czy istnieje skrypt dzięki któremu ustawia się jedno id dla wszystkich potworów naraz ? if(other.id=1)tekst="1"; if(other.id=2)tekst="2"; if(other.id=3)tekst="3"; if(other.id=4)tekst="4"; if(other.id=5)tekst="4"; if(other.id=6)tekst="5"; Czy jest taka możliwość ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 A, if object_name=<cośtam> Nie działa? Albo name. Nie wiem jak to jest, ale możesz brać z nazwy obiektu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Nie lepiej dać każdemu zmienną imie i poprostu wpakować do potworków skrypcik na wyświetlanie tej zmiennej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 @up - tzn. utworzyć parenta dla tych obiektów, dać mu ten skrypcik, a w każdym potworku dać np. name="Gordon" no i rzecz jasna nadać im parenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hideman Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Dobra, już wiem dzięki wam udało mi się to "wprowadzić" Temat do zamknięcia, jeszcze raz dzięki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi